Každý jezdíme na dovolenou tam, kde nás to pochopitelně táhne. Příroda, města, lidé, ale důležitou roli také hraje místní kultura oblékání, tradice a hlavně místní kuchyně. Někdo z nás má rád exotiku a trochu netradiční pokrmy a někdo má rád klasické fast food jídla. Na snídani vajíčka, káva, toustový křupavý chléb spolu s klobásou či fazolemi. Každý to máme trochu jinak, ale určitě uznáváme, že i jídlo je důvod, proč cestujeme. Ale ne vždy se nám podaří někam vycestovat. Proč tedy nepřinést trochu zahraničí sem k nám do České Republiky? Přírodu, města, lidi ani tradice zákazníkům nenabídneme, ale jídlo je ten šálek kávy, který bychom nabídnout mohli. Nemusíme nabízet přímo anglický čaj, stačí, když budeme nabízet kvalitní zahraniční jídlo a náš podnik bude vypadat, jakoby naši zákazníci právě vycestovali do zahraničí. Interiér, vůně, hudba. Příjemná atmosféra a tematicky oblečená obsluha dají vašemu podniku kouzlo, na které vaši zákazníci nezapomenou a zcela jistě se budou vracet zpět.

Jak se pustit do realizace? 

Naše metoda, která se nám osvědčila, a kterou praktikujeme vyzkoušet prodávat hamburgery nebo kebab. Nestojí to mnoho námahy vytvořit podnik, který má takovou atmosféru a lidé to již znají a rádi takové podniky navštěvují. Úspěch zaručen. Je potřeba pouze gril na hamburgery nebo gril na kebab. Až tak snadné to je. Zvládne to každý. Vyberte správnou lokalitu a zákazníci se jenom a jenom pohrnou. To Vám můžeme slíbit. 

 

Hamburgery nejlépe připravovat přímo někde na ulici ve stáncích přímo před lidmi. Vytvořit nezapomenutelnou show spolu s úžasnou muzikou a vůní, která bude všude okolo. 

Na kebab spíše doporučujeme menší obchůdek, kde navodíte příjemnou atmosféru, umožníte si zákazníkům sednout a taktéž jim pustíte zahraniční muziku. 

Tip na závěr

Vytvořte váš podnik tak, jako nikdo předtím. Kebabů je v České Republice nesčetně a hamburger taky koupíte na každém rohu, ale co na každém rohu nepotkáte je klasická prodejna z amerických filmů, kde přijde paní v zástěře a okamžitě vám nalije kávu do hrníčku, zeptá se co si dáte a za chvíli máte na talíři luxusní jídlo. 

 

Nebojte se být jiní.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *