Dělení může být různé. My jsme si pro vás chtěli připravit krátké povídání o tom, jak dělíme právě my gastronomické zařízení. Je to totiž občas trochu matoucí, když se věci nazývají stejně a myslí se něco odlišného. Aby se vám tohle nestávalo provedeme váš dnes světem gastronomických odvětví. Pokud v budoucnu budete něco hledat, přesně budete vědět do kterého odvětví se ponořit a kde hledat. Občas se nám jisté zařízení opakuje pro více skupin ale, je to z toho důvody, aby u každé skupiny bylo opravdu všechno.

  1. Restaurace

První takovou základní skupinu, kterou jsme založili jsme pojmenovali restaurace. Zařadili jsme zde takové klasické potřeby jako jsou.. Konvektomaty, sporáky, pánve, kotle, fritézy, grily, gastronádoby, ohřívače a mlýnky na maso a kutry.

  1. Školní jídelny

Jako druhou skupinu jsme pojmenovali školní jídelny, mezi klasické potřeby školní jídelny patří.. Konvektomaty, kotle, podnosy, ohřívače talířů, sporáky, šokery, myčky, trouhy, Mražáky a Chladničky.

  1. Pizzerie

Jako třetí skupinu máme pizzerie a jejich nejčastěji nakupované potřeby ze světa gastronomie jsou.. Pizza pece, pizza stoly, pizza snack, hnětače těsta, vyvalovačky těsta, gastronádoby.

  1. Kavárny

Ke kavárnám nejčastěji patří, barové myčky, překapávače, kávovary, změkčovače vody, koše pro myčky, podstolové myčky a doplňky.

  1. Bary

Do barů nejčastěji dodáváme.. Drtiče ledu, frapovače, mixéry, odšťavňovače, změkčovače a taktéž barové myčky nesmí chybět.

  1. Cukrárny

Jako poslední skupinu jsme vytvořili cukrárny. Do cukráren je z našeho pohledu méně věcí, ale ovšem o to více je potřeba do nich investovat. Mezi ně patří, výrobíky ledové tříště, palačinkovníky, podstolové myčky, míchače a vařiče krémů. 

 

Doufáme, že jsme vám alespoň z části pomohli poradit do jaké kategorie patříte a ulehčili vám vaše hledání.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *