Dělení může být různé. My jsme si pro vás chtěli připravit krátké povídání o tom, jak dělíme právě my gastronomické zařízení. Je to totiž občas trochu matoucí, když se věci nazývají stejně a myslí se něco odlišného. Aby se vám tohle nestávalo provedeme váš dnes světem gastronomických odvětví. Pokud v budoucnu budete něco hledat, přesně budete vědět do kterého odvětví se ponořit a kde hledat. Občas se nám jisté zařízení opakuje pro více skupin ale, je to z toho důvody, aby u každé skupiny bylo opravdu všechno.
-
Restaurace
První takovou základní skupinu, kterou jsme založili jsme pojmenovali restaurace. Zařadili jsme zde takové klasické potřeby jako jsou.. Konvektomaty, sporáky, pánve, kotle, fritézy, grily, gastronádoby, ohřívače a mlýnky na maso a kutry.
-
Školní jídelny
Jako druhou skupinu jsme pojmenovali školní jídelny, mezi klasické potřeby školní jídelny patří.. Konvektomaty, kotle, podnosy, ohřívače talířů, sporáky, šokery, myčky, trouhy, Mražáky a Chladničky.
-
Pizzerie
Jako třetí skupinu máme pizzerie a jejich nejčastěji nakupované potřeby ze světa gastronomie jsou.. Pizza pece, pizza stoly, pizza snack, hnětače těsta, vyvalovačky těsta, gastronádoby.
-
Kavárny
Ke kavárnám nejčastěji patří, barové myčky, překapávače, kávovary, změkčovače vody, koše pro myčky, podstolové myčky a doplňky.
-
Bary
Do barů nejčastěji dodáváme.. Drtiče ledu, frapovače, mixéry, odšťavňovače, změkčovače a taktéž barové myčky nesmí chybět.
-
Cukrárny
Jako poslední skupinu jsme vytvořili cukrárny. Do cukráren je z našeho pohledu méně věcí, ale ovšem o to více je potřeba do nich investovat. Mezi ně patří, výrobíky ledové tříště, palačinkovníky, podstolové myčky, míchače a vařiče krémů.
Doufáme, že jsme vám alespoň z části pomohli poradit do jaké kategorie patříte a ulehčili vám vaše hledání.