Nejlepší servis v České Republice jsou kurdské prodejny kebabu. Je to tak prosté až jde z toho hlava kolem, ale je to tak. Jsou natolik úspěšné, protože jejich majitelé udržují podniky i přes noc, což znamená, že kdykoliv máme hlad, klidně o půlnoci, tak je vždy otevřeno. To je servis, který jinde moc nevidíme. Zároveň kvalitní čerstvé jídlo za skvělou cenu. Bez námahy a máme na výběr více druhů. Pokud máte zájem si takovou prodejnu spustit, tak by se vám mohl hodit gril elektrický nebo gril na gyros. Pokud o tom nice nevíte, tak pokračujte ve čtení, protože si dnes o těchto přístrojích něco povíme. 

Gril elektrický

Gril elektrický, je nejjednodušší gril z pohledu obsluhy, není potřeba mít jakékoliv zkušenosti. Ovládání je snadné a intuitivní. Jsou prakticky skladovatelné a nejčastěji se ovládají jediným kolečkem. Nejčastější problémem může být častá poruchovost a další nepříjemnost je vysoká pořizovací cena. Naopak výhodou je již zmíněné ovládání a to, že nemusíme dokupovat žádné jiné palivo, stačí elektřina. 

Gril na gyros

Gril na gyros, nebo-li, gril na kebab, je nejčastěji používaný v rychlých občerstveních na stáncích nebo na cateringu. Grily na gyros mohou být plynové nebo také elektrické. Opět platí, že ty elektrické jsou jednodušší na obsluhu, ovšem plynový může být o trochu kvalitnější a jídlo chutnější.  

Gril na panini

Nebo jej také můžeme označit jako gril kontaktní, je velmi běžný gril, který se stal věrným pomocníkem díky možnostem, které umožňuje jako je například celoroční grilování bez jakýchkoliv problému klidně ve vaší kuchyni nebo třeba oboustranné grilování a tedy i rychlejší příprava pokrmů. Na kontaktním grilu můžete připravit naprosto všechno. Od masa až po naše oblíbené panini. Grily velmi často mají 3 režimy. A to sice, grilování, zapékání, opékání. Výhodou grilu je také to, že neprodukuje žádný kouř, má skladné rozměry a jak bylo řečeno, lze s ním grilovat v interiérech. 

 

Tak jaká bude vaše volba? Kebab, gyros nebo klasika v podobě zeleniny pstruha nebo steaků?

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *